ABOUT ME

Hoi leuk mens!
Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Op deze pagina stel ik me voor en lees je wat meer over mij en dit blog (ik ben er trouwens niet mee eens dat het 'het blog' is, haha).


Over mij en mijn familie
Mijn naam is Eva, ik ben 18 jaar en zit op het moment in mijn eerste jaar van de studie Montage aan de Filmacademie. Ik woon nu nog in Amersfoort, maar ik ben wel op zoek naar een kamer in Amsterdam.

Verder over mijn familie; ik heb één broer, Sjors (21) en gescheiden ouders. Mijn vader is hertrouwd met een Finse, zij woont nu al 5 (?!) jaar bij ons in Nederland.

Ik woon praktisch gezien bij mijn moeder, maar ga eens in de zoveel tijd naar mijn vader.
Mijn moeder heeft twee poezen Lemon en Melon en één kitten (kindje van Lemon), Amy. Ze zijn allemaal heeeelllll lief.


In mijn vrije tijd
Het liefst besteed ik mijn vrije tijd met mijn vriendinnen. In mijn 6 jaar op de middelbare school heb ik een boel close vriendinnen gemaakt en ik houd van ze met heel mijn hart. Met veel van ze heb ik ook nu nog contact, ook al zien we elkaar niet meer dagelijks. Het maakt me niet zo veel uit wat we samen doen, ik vind alles wel leuk, haha.
Om lang verhaal kort te maken, hier een opsomming van wat ik leuk vind om te doen: shoppen, bloggen, video's maken, lezen, muziek luisteren, zingen (ook al kan ik het niet), tv-series en films kijken, YouTube kijken, blogs lezen, Tumblr-en, etc.


bron foto boven-midden
Mijn interesses
Ik heb best een breed interessegebied. Ik houd van make-up en ik houd van fashion. Maar daarnaast houd ik ook van lezen, schrijven en het monteren van video's. Interieur, food en stationary vind ik ook heel erg leuk en zo kan ik nog wel even doorgaan.


Mijn studie
Nadat ik was afgewezen voor de Nederlandse Filmacademie in 2014, ben ik één jaar Media en Cultuur gaan doen. Daar heb ik mijn propedeuse


Wat je op mijn blog kan verwachten
Ik blog over wat ik wil, over wat ik interessant vind. Je kan dus artikelen verwachten over mijn interesses en over mijn leven.
De hoeveelheid posts verschilt enorm met de drukte van mijn persoonlijke leven. Ik probeer zoveel mogelijk online te zetten, soms is dit een artikel en soms is dit een video vanaf mijn YouTube kanaal. Om de twee weken plaats ik op maandag mijn ROOM for thought, dus dat doe ik om een regelmaat te hebben in mijn blog.

Nou, dat was het ongeveer. Veel plezier met lezen!

1 opmerking: