Pagina's

zaterdag 23 april 2011

Dag 08; My celebrity crush(es) - 30 days challenge


Deze afbeelding heb ik verwijderd omdat ik de rechten niet in mijn bezit heb.

Jaja, daar komt hij hoor. My celebrity crushes. Welke celebs vind ik nou wel eh.......... ja. Leuk? Aantrekkelijk? Nja, zoiets. Het hoort er eigenlijk 1 te zijn, maar ik kan niet kiezen. Ik heb er 3. Alex Pettyfer, Darren Criss en Taeyang. Klik op 'meer lezen' voor meer informatie over deze mannen en wat ik zo leuk aan ze vind.

Ik vind dit trouwens best awkward om te schrijven. Like, ik ben 13 (nog iets meer dan 2 weken!) en ja. Maar oke, daar komt ie dus!

Alex Pettyfer

Deze afbeelding heb ik verwijderd omdat ik de rechten niet in mijn bezit heb.

Ik val maar met de deur in huis: bewegende Alex Pettyfer is beter. Zoals in I Am Number Four, awesome movie, awesome actors. Dianna Agron is al awesome, maar Alex is het toppunt. Ik weet niet eens hoe oud hij is, en ik ben te lui om het op te zoeken, maar oké. Ik houd van zijn warrige haar, zijn glimlach, maar vooral dat trekje bij zijn kaak als hij boos/geirriteerd is. Jaja, ik val op stoere boys die toch ook heel lief en gevoelig zijn. Net zoals Channing Tatum is in de Step Up films. Misschien val ik wel gewoon op hun character in de film..... ach who cares.

Darren Criss

Deze afbeelding heb ik verwijderd omdat ik de rechten niet in mijn bezit heb.

Nom nom nom! Misschien kennen jullie hem beter als Blaine in Glee. Ik vond hem toen al leuk, zijn uiterlijk trok me wel. Toen ging ik A Very Potter Musical en A Very Potter Sequel (IT'S HARRY FREAKING POTTER!) kijken, en toen vond ik hem nog leuker. Hier speelde hij Harry, maar dan heel grappig en arrogant, en daar werd ik blij van. Ik kwam erachter dat hij niet alleen knap was en goed kon zingen, maar ook nog eens gitaar en piano kan spelen EN dat hij liedjes kan schrijven! En toen, gisteren, ging ik de livestream terug kijken van donderdagnacht (het bovenste plaatje is daarvan en dat zei hij ook echt). Hij ging zingen, random fans bellen en CD's weggeven. En silly zijn. Want ooooh, wat is hij random! En I LOVE random/silly boys. Darren Criss, you are totally awesome.

Taeyang

Deze afbeelding heb ik verwijderd omdat ik de rechten niet in mijn bezit heb.

Cuuuuuttteeeeee! Taeyang heet eigenlijk Dong (achternaam) Young-Bae (voornaam). Hij is leadzanger in een koreaanse boyband en heeft zelf ook solo albums gemaakt. Hij heeft one awesome stem, is one awesome danser, heeft awesome spieren (arms en sixpackkkk), kan ook nog eens awesomely cute zijn, en is silly. Hij is nu al mijn celeb crush voor ongeveer 1,5 of misschien zelfs 2 jaar. Nothing much to sayy. Oh ja, hij wilt iemand daten die niet meer dan 10 jaar verschilt met hem, en wij verschillen 9 jaar. OHYEAH. Nee just kidding. (DOUBLE YB IS REAALLL)


Dat waren mijn celebrity crushes! I love them allll. Trouwens, sorry voor de weinig updates, maar ik had het super druk afgelopen week. Het thema is voorbij en we hebben veel vrije dagen, dus more coming up!

xx,
Eva

6 opmerkingen: