Pagina's

donderdag 5 mei 2011

Plus adventure!

Gisteren was het zover, ik ging samen met 3 vriendinnen de videoclip van E.T. filmen. 's Avonds om half 9 zaten wij in de auto op weg naar huis, maar we hadden niks te eten voor die avond, dus gingen we maar eventjes kijken bij de Plus. Die is meestal open tot 10 uur! Klik snel op 'meer lezen' om te zien wat er toen gebeurde!
We moesten parkeren. We reden de parkeergarage in, de eerste 10 minuten was gratis. Emma-Lee wilde niet mee, dus Anneloes, Suzanne en ik stapten uit en de rest reed weer weg. Zo hoefden ze niks te betalen!
Wij liepen naar de roltrap, gingen naar boven, en zagen een briefje hangen waarop dit stond:

Op 4 mei sluiten wij wegens dodenherdenking om 19:00.

DAMN! Het was al 20:40 dus hij was dicht! Wij dachten, nou, dan gaan we naar buiten. We gingen voor de deuren staan... hij ging niet open. Natuurlijk, die was dicht! Dan maar via de parkeergarage.
We gingen weer naar beneden via de roltrap en gingen daar voor de deur staan... ging ook niet open! Bleek dat je de parkeerkaart nodig had om naar binnen te gaan. En laten wij die nou niet hebben, omdat de moeder van Anneloes al weer weg was gereden. We zaten daar opgesloten!

We liepen even heen en weer, kijken of de moeder van Anneloes buiten voor de winkel stond, of we die konden seinen. Maar die kwam maar niet. En we hadden ook geen telefoon bij ons!
Anneloes kwam op het idee om de mensen van de parkeergarage te bellen via het 'bel-knopje' bij de kaartlezer. Er nam een buitenlandse man op die niet helemaal snapte wat we bedoelde. Hij snapte niet dat je wel naar binnen kon maar niet naar buiten. Als laatste zei hij: "Dan daar maar slapen." En toen hing hij op!

Even later belde hij terug omdat hij het echt niet snapte. Uiteindelijk deed hij de schuifdeuren daar open en konden we de parkeergarage weer in! We waren gered!

Dat was ons avontuur, haha! I'll never forget :)

xx,
Eva

1 opmerking:

  1. Ik zal nooit meer hetzelfde over de Plus denken...

    Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen