Pagina's

zaterdag 18 juni 2011

Urban Decay Book of Shadows Volume III

Yay, mijn eerste product review! Vandaag ga ik jullie het Urban Decay Book of Shadows Volume III. Ik heb hem gekocht deze voorjaarsvakantie, in Rome. Toen hadden we nog geen Urban Decay in NL, dus besloot ik om bij de Sephora deze te komen! Kostte wat, maar dan had ik ook wat. Klik verder voor swatches en héél veel foto's!

Zo ziet hij eruit als hij open is! De bovenkant is dit leuke pop-up dingetje van New York. En er zitten lampjes in! Je moet heb wel open houden, hij blijft helaas niet staan. Daarom zie je ook mijn hand op de foto :). Daar onder zit het laatje met de oogschaduws.

Er zitten 16 oogschaduws in, 2 van de beroemde 24/7 Glide-On Eye Pencils en een mini versie van hun beroemde oogschaduwbasis Primer Potion in.

De oogschaduws zijn allemaal verschillende, schitterende kleuren, waarvan 9 met een soort metallic glans, 5 met glitters en 1 matte. Sommige zijn wat korrelig, dus zorg ervoor dat je de kwast goed aftikt. En door de glitters krijg je best veel fall-out, waardoor je gezicht soms onder de glitter zitten.

De Eye Pencils zijn beroemd om het feit dat ze heel goed blijven zitten. Ikzelf gebruik alleen oogpotlood op mijn waterlijn, en daar blijft Zero (de zwarte) net zo goed zitten als alle oogpotloden... niet geweldig. Maar, als het daarna tussen mijn wimpers gaat zitten, blijft het daar ook!

De oogschaduwbasis is heel goed! Als ik het 's ochtends onder mijn oogschaduw doe, dan blijft mijn oogschaduw ook goed zitten. Helaas is hij nu op...

En dan, de swatches! Alle swatches zijn met 1 veeg gemaakt, zonder basis eronder.

De enige matte kleur is Perversion, een matte zwarte. Zoals je kan zien is dat ook degene die iets minder pigment afgeeft. Uzi is een hele mooie witte, shimmery kleur met wat zilveren chunky glitters. Loaded is een hele donkere groene kleur, die op je ogen bijna zwart lijkt. Dan komt Kush, een lichtgroene kleur met zilveren glitters.

Midnight Cowboy Rides Again is een hele mooie, soort champagne achtige kleur. Aan de ene kant is hij goud, aan de andere kant is hij roze... raar! Ook deze heeft zilveren glitters. Last Call is een mooie rood-paarse kleur. Hij heeft een mooie metallic glans. Rockstar is een donkere paarse kleur, ook met een metallic glans. Money is een hele aparte kleur, hij doet me zeker denken aan de lichtgroene kleur van een Amerikaanse dollar bill. Erg toepasselijke naam, dus.

Haight is een mooie turqoise blauwe kleur, weer met die metallic glans. Maui Wowie is een goude kleur met zilveren glitters. Smog is een soort donkerbruine kleur met een soort goude tint eraan... en weer die metallic glans! Als laatste in dit rijtje zit Bordello, een mooie lila-roze kleur met mini goude glittertjes. Trouwens, ik vind de combinatie Haight - Maui Wowie - Smog echt super mooi!

Radium is een mooie 'royal blue', echt een hele mooie diepe blauwe kleur. Snatch is een lichtroze kleur met goude, chunky glitters. Suspect is een soort lichtere versie van Smog, een mooie lichtbruine kleur met een soort gouden tint. Psychedelic Sister is een echte paarse kleur.


Dit zijn de swatches van de oogpotloden en de Primer Potion. Zoals je kan zien blijven ze heel goed zitten, zelfs na een paar keer boenen met oogmake-up remover zie je ze nog steeds!

Dat was het! Ik ben super blij met mijn aankoop. Je kan zo veel kanten op met dit palette!

Het Urban Decay Book of Shadows Volume III was limited edition, dus waarschijnlijk niet meer te koop. Hij kostte me toen €45,-.

xx,
Eva

2 opmerkingen:

  1. Wat is 'tie mooooi! Ik heb zaterdag het Naked palette gekocht, ook ware liefde ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Ilja Ja, hè? :D Ja, het Naked palette wil ik ook nog heeel graag!!

    BeantwoordenVerwijderen