Pagina's

vrijdag 10 mei 2013

IT'S MAH 16TH BIRTHDAY!


Deze afbeelding heb ik verwijderd omdat ik de rechten niet in mijn bezit heb.

Yo shawty, it's your birthday. Vandaag is het 10 mei 2013, wat betekent dat het 16 jaar geleden is dat ik werd geboren. Oftewel: ik ben jarig! Vandaag mag ik eindelijk alcohol drinken, tabak kopen en uitgaan! Die eerste twee dingen hoef ik niet perse (tabak kopen al helemaal niet), maar dat laatste wel!
 Het irritantste van 15 zijn vond ik dat ik nergens naar binnen kwam in de stad. Dus ging ik maar niet mee met mijn vriendinnen uit... Zo jammer! Vanavond ga ik daar verandering in brengen!

Eerst ga ik naar mijn vader om daar mijn cadeau(s?) te ontvangen en ook Asta haar cadeau te geven (zij was gisteren jarig) en daarna komen twee vriendinnen bij mij chillen en taart eten. Dan gaan we taco's eten en 's avonds gaan we uit samen met nog twee andere vriendinnen. Het wordt leuk!

Mijn echte party is pas de 31ste, aangezien een heel groot van mijn vriendinnen dit jaar examen doen en de afgelopen vakantie en de komende weken zullen leren en examens zullen doen. Het leek me daarom het handigst om mijn feest daarna pas te geven. Dat wordt ook gezellig!

Goed, ik ga mijn verjaardag vieren! (Ook al schrijf ik dit artikel vooruit...)

xxx,
Eva

PS: Leuk weetje: dit artikel komt om 12:30 online omdat ik rond die tijd ben geboren. Dus het is officieel!

1 opmerking:

  1. Er is er een jarig. hoera, hoera. Dat kun je wel zien dat ben jij!
    Van harte gefeliciteerd ook al ben ik een aantal dagen te laat. Hopelijk heb je een leuke dag gehad!

    BeantwoordenVerwijderen