Pagina's

donderdag 18 juli 2013

Mini Shoplog! H&M, Bershka, Hema


Hoi!
Ugh, sorry dat ik, ondanks dat ik vakantie heb, nog steeds niks post. Ik weet niet precies wat het is, maar het lukt gewoon niet zo goed. Ik heb weinig inspiratie en ook weinig motivatie. Maar goed, gisteren ging ik shoppen met 3 vriendinnen van me, en ondanks dat het vooral bestemd was voor 2 van hun (ze hadden echt nieuwe kleding nodig!) heb ik zelf ook nog wat gekocht. En vandaag laat ik het aan jullie zien!

Als eerste dit poezenjurkje! Ik zag het jurkje al bij Vera (van VeraCamilla) en ik vond hem meteen al geweldig. Ik ben verliefd op jurkjes en verliefd op katten. 1 + 1 = 2! En toen ik hem zag bij de H&M gisteren wist ik dat ik hem moest hebben.
Het jurkje komt dus van de H&M en kostte €19,95.

Bij de Bershka kocht ik deze twee hemdjes en dit short. De hemdjes zijn vrij basic, het enige detail is dat ze gekleurde randjes aan de binnenkant hebben. Ik vond ze wel nice en ik had echt nog nieuwe tops nodig.
De hemdjes waren €5,99 per stuk. Er zijn nog veel meer andere kleuren!

Het short heeft een mintgroene kleur. De camera heeft de kleur echt geen recht gedaan, in het echt is de kleur veel duidelijker. Hij is high-waisted wat ik zelf enorm fijn vind. Sinds ik mijn high-waisted short van de Forever21 heb, wil ik niet anders! Shorts die dit niet zijn vallen bij mij eigenlijk meteen af. Hier ben ik enorm blij mee!
Het short was €12,99 en ook hier zijn nog meer kleuren van.

En als laatste kocht ik deze twee dingetjes bij de Hema. Mijn blending brush is nu al ongeveer 2/2,5 jaar oud en hij begint een beetje te prikkelen en zijn werk minder goed te doen. Tijd voor een vervanger! Ik vind de blending brush van de Hema heel fijn, hij is lekker goedkoop en basic. Er zijn vast nog veel betere, maar daar heb ik niet perse behoefte aan, haha. Deze is goed!
De blending brush was €2,60.

Daarnaast kocht ik ook nog deze handige wegwerp scheermesjes voor de bikinilijn. Ze zijn lekker klein en super handig voor mee op vakantie!
Ze waren ook €2,60.

Dat was mijn mini shoplog! Ik hoop dat ik in de toekomst iets meer ga posten, haha! Ook al moet vandaag, morgen en overmorgen werken en volgende week ook 5 dagen... komt wel goed!

Wat vinden jullie van mijn geshopte spulletjes?

xx,
Eva

2 opmerkingen: