Pagina's

zaterdag 17 augustus 2013

Mini Shoplog! Essence en Catrice make-up + swatches
Ik wilde deze post eigenlijk donderdag al online hebben staan, maar doordat ik geen Wi-Fi verbinding had op vakantie (hij was er wel, maar werkte niet echt) en ik er niet echt behoefte naar had, kon ik de post pas vandaag afmaken. Sorry!

Hoi iedereen,
Vorige week vrijdag moest ik wat dingetjes doen op het winkelcentrum, en toen ging ik ook maar eventjes bij het Kruidvat kijken. Ik had al heel lang geen make-up meer gekocht, en ik zag wel wat leuke dingetjes bij Catrice en Essence, dus rekende ik ze af! Lees verder voor foto's en swatches.


Mijn aankoopjes! De bovenste foto is wat wazig, sorry daarvoor. Ergens in dit artikel zit nog zo'n wazige foto, ik kwam hier helaas pas achter toen ik ze op mijn laptop zag. 
Goed, ik leg de producten uit bij de individuele foto's :)

Daar zijn de andere wazige foto's! Dit is de Catrice Prime And Fine Highlighting Powder. Het is een lichtglimmende poeder met een roze ondertoon. Ik had er al veel over gelezen en ik had zelf nog niet echt een highlighter voor het gezicht, dus kocht ik deze. Ik vind hem zelf erg mooi, hij is niet te opvallend maar je ziet hem wel, vooral in de zon. Hij is niet erg gepigmenteerd (zie swatch onderaan), maar er zit genoeg product in (11 gram!), dus het is niet heel erg als ik wat meer op mijn kwast neem.
Al met al ben ik enorm blij met deze highlighter!

De Catrice Prime And Fine Highlighting Powder kost €4,49.


Dan dit oogschaduwdoosje; de Essence 3D Duo Eyes oogschaduw in de kleur 08 irresistible vanilla latte. Ik had ze al meerdere keren voorbij zien komen op verschillende beautyblogs, en iedereen was er heel enthousiast over. Toen ik dus in het Kruidvat stond, zag ik deze kleur liggen en bedacht ik me dat ik wel wat mooie lichte, highlighter kleurtjes kon gebruiken. Ik swatchte hem heel snel en nam hem mee. Ik ben er erg tevreden over, maar niet perse heel lyrisch. Onderaan kan je een swatch vinden.

De Essence 3D Duo Eyes oogschaduw kost €2,89.

Dan een lipproduct; de Catrice Pure Shine Colour Lip Balm in de kleur 060 Go Flamingo Go! Dit product is nieuw in het assortiment en het is een gekleurde lipbalsem in de vorm van een potlood. Het is een duidelijke rip-off van de Clinique Chubby Sticks, zoals bijna alle merken nu maken. Hij is heel erg sheer maar glijdt wel heel fijn over de lippen en geeft toch een kleurtje (swatches wederom onderaan). Deze kleur lijkt bij het potlood zelf erg oranje, maar op de lippen lijkt hij meer op de verpakking, een soort midden roze. Ik vind hem fijn!

De Catrice Pure Shine Colour Lip Balm kost €4,99.


Dan mijn allerlaatste aankoop: de Essence Stay Matt lip cream in de kleur 01 Velvet Rose. Het is geen lipgloss, nee het is echt een matte lip cream. Het allereerste wat ik merkte toen ik hem opendraaide was de verschrikkelijk zoete, chemische geur. Dat vind ik een enorm nadeel aan dit product. Gelukkig is de geur weg zodra hij is aangebracht, maar tijdens het aanbrengen stoor ik me er wel een beetje aan. Niet genoeg om het product niet fijn te vinden, gelukkig ook maar. Ik vind dit product namelijk enorm mooi! Ik heb hem nu al meerdere keren opgehad en hij blijft mooi. Het is een mooie lichtroze kleur die niet verveeld en goed staat. De lipcream is dan wel mat, hij droogt gelukkig niet uit. Top!

De Essence Stay Matt lip cream kost €1,99.


De swatches! Zoals je kan zien is de Essence lip cream echt enorm goed gepigmenteerd, mag ook wel. De kleur is in het echt alleen wel wat lichter. De Catrice lip balm is sheer, maar geeft wel een mooi kleurtje af. De oogschaduw is niet zo heel goed gepigmenteerd, maar wel heel mooi. En de highlighter geeft een mooie glans af! Stuk voor stuk prachtig.

En dan heb ik nog wat lipswatches! Ook hier zijn de kleuren niet 100% goed, want de lip cream is iets lichter en feller in het echt, maar zo zie je wel het verschil. Mijn lippen hebben van zichzelf al een redelijk pigment maar ook de balm geeft nog een mooi kleurtje aan mijn lippen, en vooral een mooie glans. De cream is ook gewoon mooi.

Ik ben met alle producten heel blij en ze zijn goede aanvullingen op mijn stash!

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

Alle producten zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

xxx,
Eva

1 opmerking:

  1. Fijne producten! Ik heb de felroze lipcream en ben er ook heel tevreden over :) x

    BeantwoordenVerwijderen