Pagina's

maandag 9 september 2013

Urban Decay Naked 2 palette



Hoi iedereen,
Jullie zagen hem al in mijn Florence shoplog: het Urban Decay Naked 2 palette! Ik had er al zo veel over gelezen en toen ik hem in Florence zag wist ik meteen dat ik hem moest hebben. Dit palette heeft alles in één: veel mooie, natuurlijke kleuren, een enorme grote spiegel en een kwast. Lees verder voor de review, swatches en een look!

Het palette kwam in deze verpakking. Er zit een klein mini lipglossje bij, die behandel ik zometeen ook nog even. Op de achterkant zie je alle kleuren met de namen erbij goed afgebeeld. Veel meer is er niet over te zeggen!


Daar is hij dan! Het palette heeft 12 prachtig mooie kleuren, van licht naar donker. Er zitten vooral warme tinten in, maar ook een paar koelere tinten. Ik vind het zelf ook heel fijn dat er een matte highlighter in zit (om mee te blenden) en een zwarte kleur. Daarbij zitten er gewoon nog een hele boel mooie kleuren voor verschillende soorten looks!

Het palette komt ook nog met een dubbelzijdige kwast. Aan de ene kant zit een blendingkwast en aan de andere kant een gewone platte oogschaduwkwast. Ik vind de kwaliteit van de kwast niet heel denderend, van mij mocht de blendingkwast wel wat voller en de platte kwast wel wat steviger. Ik gebruik liever mijn andere kwasten, maar hij doet het wel prima. 

De grote spiegel is ook echt een pluspunt, zo heb je ook altijd een spiegel mee als je op reis bent. Daarbij is het palette gemaakt van een licht soort metaal, wat heel stevig is. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken dat je palette beschadigd raakt. 

De eerste zes kleuren! Foxy is een hele lichte, matte, crème kleurige highlighter. Op mijn huid zie je hem eigenlijk bijna niet, maar hij is echt perfect om kleuren mee te blenden. Half Baked is een goude metallic kleur met een geweldige pigmentatie! Bootycall is beetje shimmerige koele highlighter kleur, hij is een beetje champagne-achtig. Chopper is een mooie koperkleurige oogschaduw, met alweer een geweldige pigmentatie. Tease is een matte taupe kleur, de pigmentatie is niet geweldig, maar dat heb je vaak met matte kleuren. Snakebite is een bronzen oogschaduw met een lichtelijke koele ondertoon. Wederom goede pigmentatie, een perfecte crease-kleur.

En dan de tweede helft. Dit zijn vooral de koelere en donkere kleuren. Suspect is shimmerende taupe kleur met wat gouden glitters... denk ik. Moeilijk hoor, die kleuromschrijvingen! Deze kleur zat ook al in het Urban Decay Book of Shadows Volume III, dus deze heb ik al. Maar geen nood, het is een prachtige kleur. Pistol is een metallic, staalgrijze oogschaduw. Verve is een lichtgrijze, bijna zilveren, shimmerende oogschaduw. YDK is een moeilijke kleur om te omschrijven, ik denk dat hij een wat koelere bronzy kleur is, met veel glitters! Pas op, deze oogschaduw is de korreligste van allemaal, hij zorgt helaas voor best een beetje fall-out. Busted is een shimmery donkerbruine kleur, echt prachtig. Blackout is een matte zwarte kleur, heel basic, maar super fijn! Voor al deze kleuren geldt: geweldige pigmentatie! Precies wat we van UD gewent zijn.

Stuk voor stuk prachtige kleuren, dus.


Dan de lipgloss die erbij zat! Het is een mini van de Urban Decay Lip Jumbo in de kleur, heel toepasselijk, Naked. Ik heb het zelf niet zo op lipglossjes, ze plakken altijd zo en ik vind het gewoon niet fijn zitten. De verpakking is wel leuk, vind ik.

Hier de swatch op mijn hand en op mijn lippen. Het is een basic roze lipgloss, niet bijzonder of iets. Zoals ik al zei houd ik niet van lipgloss, dus ik denk niet dat ik hem vaak zal dragen, maar hij is wel oké.

De ooglook die ik maakte met het palette! Ik heb Bootycall op het bewegend ooglid en op het wenkbrauwbot gebruikt, Snakebite, een beetje Busted en een beetje Tease in de crease en ook nog wat Snakebite onder mijn oog. De mascara die ik heb gebruikt is de Catrice The Giant mascara en het oogpotlood wat ik heb gebruikt is het Sephora Kohl and Liner waterproof oogpotlood.

Nog twee full-face foto's met de ooglook en de lipgloss op. Ik vind het een hele mooie natuurlijke look, echt een goede everyday look!

Kortom: ik houd van mijn nieuwe UD Naked 2 palette! Meer is er eigenlijk niet over te zeggen meer, haha! I love it!

Wat is jullie favoriete palette?

xxx,
Eva

2 opmerkingen: