Pagina's

vrijdag 7 februari 2014

Outfit: Bordeaux Skulls


Hoi iedereen,
Jaja, dat zien jullie goed, Eva plaatst een outfit-artikel! Meer dan een jaar geleden postte ik mijn eerste echte outfit (met goede foto's), en sindsdien is er niks van gekomen. Ik heb vorig jaar februari wel foto's gemaakt (met -8 graden, holy shit) maar van het posten was niks meer gekomen. Nu vind ik zowel de outfit als de foto's niet zo leuk meer, en veel te oud, dus die ga ik ook niet meer posten. Wel ben ik een paar weken terug met mijn goede vriendinnen Sanne en Annika foto's gaan maken, dus hier is weer een nieuwe post! Eigenlijk wil ik dit nog veel vaker doen, maar qua planning lukt dit vaak niet. Toch hopen dat het snel weer kan. Goed, lees snel verder voor meer foto's en details!


En dit was mijn outfit! Sorry voor het verwaaide haar op alle foto's, het waaide best hard. Goed, de outfit. Ik wilde een jurkje aan, aangezien ik dat vaak draag en mijn leukste outfits ook met jurkjes zijn, haha. Ik ging voor mijn witte jurkje met doodshoofden en om het patroon te breken deed ik er een riempje bij. Het was koud dus een cardigan was wel nodig, plus een dikke maillot. Onderaan de post zet ik waar alles vandaan komt, trouwens.Onder mijn jurkje droeg ik mijn bloesje met het cut-out kraagje. Ik vond het wel leuk om het kraagje over mijn jurkje te laten hangen, zo heb je toch nog een leuk detail.

De schoenen die ik eronder droeg waren mijn bordeauxrode Vans die ik van mijn broer voor Kerst had gekregen. Ik HOUD van deze schoenen, echt, ze zijn mijn liefdes. Ik houd van bordeauxrood en ik houd van Vans, dus die combinatie is echt geweldig. Ja. Liefde.

Op deze foto's zie je trouwens ook heel goed wat voor een rare overloop mijn haar nu heeft. Mijn natuurlijke haarkleur is blond, maar mijn punten zijn een beetje rood door die ene keer dat ik mijn haar donkerbruin verfde. De kleur gaat er vaak niet helemaal uit, en bij mij is het rood geworden. Ik vind die kleur trouwens heel leuk en wil eigenlijk mijn haar ook die kleur verven. Maar goed. Dat was de outfit!

Dress: H&M
Blouse: Primark
Cardigan: America Today
Belt: Primark
Thights: Primark
Shoes: Vans

Wat vinden jullie van de outfit?

xxx,
Eva

Photographer: Sanne Walet
© All rights reserved.

1 opmerking:

  1. hoi
    wat een gave outfit.
    het staat je super goed.
    mvg debby

    BeantwoordenVerwijderen