Pagina's

vrijdag 19 september 2014

Plog van 18/09/14

Hoi iedereen,
Ik had het idee om een keer een dag uit mijn leven te ploggen. Als je niet weet wat ploggen is, het is de afkorting voor picture-bloggen. Oftewel, de foto vorm van vloggen. Ik ken het trouwens via MissLipgloss, die elke maand een week plogt (klik hier voor een plog van haar). Goed, gisteren heb ik de hele dag foto's gemaakt en vandaag deel ik ze.

Mijn wekker ging om 6:15 en toen was het als eerst tijd om me aan te kleding. Ik gooi dan meestal eerst al mijn kleding op mijn bed, haha.

Tijd voor make-up! Omdat ik zo vroeg op moest (ik had werkcollege om 9 uur) was het nog donker buiten. Lampjes aan, dus.

Tijdens het opmaken kijk ik het liefst naar YouTube video's en meestal hoort Mascha's vlog daar bij. Zo ook gisterochtend!

Make-up is on!

Dit was  mijn outfit. Heel simpel. Shirtje van New Look, broek van H&M, mijn awesome Vans en ketting van Ti Sento die ik van mijn pa krijg voor mijn diploma.

Mijn broer Sjors was een weekje op vakantie geweest naar Frankrijk en bracht deze mini Kelloggs mee. Vroeger gingen we altijd kamperen in Frankrijk en toen hadden we deze heel vaak, dus het was erg nostalgisch om ze weer eens te eten. Niet gezond natuurlijk, maar goed. Wel lekker!

Ontbijt met Frosties, mango-sap en blogposts!

Om 7:15 liep ik naar de bus.

Lalala lopen.

Eerst ging ik zitten, maar het glas was nogal beslagen en zo kon ik de bus niet zien aankomen. Dan maar staan, haha.

Yay de bus is er!

Als het spits is zit ik het liefst op de stoel helemaal vooraan. Dan gaat er tenminste niemand naast me zitten (lekker socially awkward, ik weet het), want dat kan niet. Haha!

Lalala, in de bus. Bijna bij het station.

Om ongeveer 7:45 ben ik dan op Amersfoort Centraal. Hurray!

Omdat ik 's ochtends vrijwel altijd in de spits reis, loop ik het liefst helemaal naar achteren zodat ik meer kans heb op een zitplek.

Uiteindelijk wordt het wel altijd druk, maar oké.

Yay! Om 7:56 vertrok te trein.

Ik weet dat de trein meestal een goede plek is om voor mijn studie te lezen, maar daar heb ik eigenlijk niet echt zin in. Dus lees ik gewoon een boek.

Almost there!

Het enige nadeel van helemaal naar achteren lopen, is dat ik bij aankomst ook ver moet lopen. Ach ja. Liever dat dan staan in de trein.

Ik kan ook met de tram naar de Oudemanhuispoort, waar ik mijn werkcollege had, maar in de spits ga ik liever met de metro. Is ook druk, maar toch anders. Ik kan dan elke metro pakken die er komt, dus dat is wel fijn.

Kijk dit dan! ENORME potten Nutella! Zooo lekker…

Mooiste foto ooit, maar goed. Ik ben er!

Om elf uur was ik weer klaar en had ik weekend! Woooohoooo. Nu wel met de tram naar Amsterdam Centraal.

Amsterdam <3

En het was waaarrrrmmmmmm.

Tram!

De Dam is zo mooi. Ugh.

Deze foto stuurde ik naar Suzanne, want zij moest vorig jaar voor muziek een presentatie doen over Bach en daardoor is ze hem helemaal zat. Toen ik dit zag moest ik echt meteen aan haar denken. Haha.

Het was 11:16, dus ik moest nog ff wachten.

Wachteennnnn.

Op de terugweg ging ik 3DS'en. Want dat is leuk. Zie je het groene lampje? Ik had 10 mensen ontmoet, woohoo. Voor mensen die mij nu niet snappen: met de 3DS kan je andere 3DS'en vinden en hun personages gebruiken voor spelletjes, etc. Is vet leuk!

En toen zat ik weer in de bus… Deze plog is eigenlijk gewoon een reisverslag van hoe ik naar school ging en weer terug.

THUIS! HONGER! Ik at deze kant en klaar maaltijd.

Eten en een Minecraft video van Stacyplays/Stacysays kijken. Ik houd van haar video's, echt enorm. Ze is gewoon zo'n enorm leuk persoon!

En toen was het tijd om het hoorcollege van woensdag terug te kijken. Ik was niet naar het college gegaan omdat ik het tijdverspilling vind om 5 uur weg van huis te zijn voor maar 2 uur hoorcollege. Dus dan moest ik hem terugkijken.

Pauze met een vlog van Leesha en een rijstwafel! Ja, ik kijk veel YT video's, haha.

Het hoorcollege was een beetje saai. Ik had geen zin meer.

YES! KLAAR! Om vier uur was ik klaar.

Toen was het tijd voor tv en beetje internetten terwijl ik wachtte tot Cynthia kwam. We gingen sushi eten!

Cynthia kwam om 5 uur en de sushi zou om 6 uur komen. We besloten maar vast een film op te zetten. We keken de film Think Like A Man, en dat was best wel een grappige film, ook al was het een slechte romcom.

HET IS CYNTHIA! Met Ice Tea Green, want dat is geweldig.

Jaaaaaa, de sushi is er!
Cynthia en sushi. Ze had trouwens de sushi even goed gelegd, want het lag een beetje raar. Nu weer mooi.

Jaaaaaaaaa. Het was super lekker, en heel gezellig. Ze ging om half negen naar huis, waarna ik alleen nog even heb gecomputerd en tv gekeken. Niks bijzonders. Om ongeveer kwart voor elf sliep ik, ik was zo moe!

Nou, dat was de plog van gisteren. Hopelijk vonden jullie het een beetje soort van misschien interessant. Ik vond het in ieder geval leuk om te doen, ook al maakte ik vooral foto's van hoe ik naar Amsterdam en terug reis. Anyways, als jullie het leuk vonden, zeg dat dan alsjeblieft!

Wat deden jullie gisteren?

xxx,
Eva

3 opmerkingen:

  1. Heel leuk, zo al die foto's :3 Ik kan er nooit genoeg van krijgen :D
    Erg leuk om te lezen/zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kijk ook altijd naar masha's vlog voor de dag begint. Altijd leuk om te mogen stalken he, haha.
    Ps. Ik geef momenteel een huge pakket weg op mijn site. Care to join? :]

    BeantwoordenVerwijderen