Pagina's

FIND ME ON THE WEB

Social media is enorm. De hele wereld zit erop, en ik doe lekker mee. Ik zit echt op enorm veel social media sites, en op deze pagina kan je lezen waar je me allemaal kan vinden.

Allereerst: mijn YouTube account! Dit YouTube account gebruik ik voor alle filmpjes voor mijn blog, ze zijn dus met elkaar verbonden. Ik had eerst een ander account speciaal voor mijn blog gemaakt, maar toen ik van YouTube mijn naam mocht veranderen, gebruik ik nu toch mijn 'oude' account.
Mijn filmpjes van voor de overzet staan hier onder de URL youtube.com/Evawayoflife.
Maar om echt up to date te blijven met al mijn nieuwe filmpjes moet je abonneren op youtube.com/MissRazingSTAR.


Twitter is volgens mij het eerste social media-platform waar ik een account maakte, hierboven zie je mijn accountpagina. Ik zit er nu zo'n 3 jaar op en heb al meer dan 29,000 tweets geplaatst! Dat zijn gemiddeld 26 tweets per dag! Zoveel zijn het er tegenwoordig niet meer, maar toch.
Vind me onder de naam @EvaLOVEScuties.


Om foto's te delen gebruik ik Instagram. Ik vind het een fijne app, niet alleen omdat ik er met mijn iPhone handig foto's mee kan delen, maar ook omdat ik andere mensen hun foto's kan volgen. Ik plaats er niet super vaak foto's, maar wel regelmatig.
Vind me onder de naam evabunny.

Ik heb ook een tumblr! Hier reblog ik alles wat ik leuk vind, eigenlijk. Ik houd van tumblr!
Vind me onder de URL evabunny.tumblr.com.

De laatste die ik me op dit moment kan bedenken is Bloglovin'. Bloglovin' is echt een geweldig handige site om blogs mee te volgen. Je hoeft nooit meer tientallen blogs af te zoeken om te kijken of ze al geüpdatet zijn, alle updates komen nu samen op 1 plek. Ik volg er zelf ook een boel blogs, en ik vind het super handig.
In de side-bar staat een teller met volgers, als je daarop klikt kan je mijn blog volgen.

Ik heb wel Facebook, maar die houd ik liever privé. Misschien dat ik ooit een aparte Facebook maak voor mijn blog, maar daarvoor is het nog niet de tijd.

Nou, dat waren mijn accounts op het sociale web! Het zou zeker leuk zijn als je me zou volgen, zo blijf je altijd up to date met mijn leven. Als je dat wilt...

xxx,
Eva

2 opmerkingen: