Pagina's

woensdag 6 juli 2011

Sleek i-Divine palette in Original

Yaaaaaaaaaay, ik heb Sleek palettes! Vorige week kwamen mijn 2 nieuwe Sleek i-Divine palettes binnen, waaronder The Original! Ik had voor dit palette gekozen omdat ik eigenlijk amper shimmery kleuren heb, en deze al helemaal niet. En ik vond hem mooi. Kijk snel verder voor een review, swatches en veel (buiten)foto's!


Het palette kwam in een kartonnen hoesje/doosje, zoals je op de eerste foto kan zien. Op de achterkant van dat doosje staat de naam. Die staat trouwens ook nog op de achterkant van het palette zelf, maar die ben ik vergeten te fotograferen. Het palette zelf is mat, met mooie glanzende letters. Ik vind het palette echt heel mooi! Het staat chique.

In het palette verschuilen zich 12 mooie, shimmery/metallic kleuren. Er zit 1 matte kleur in, dat is de zwarte. De kleuren lopen erg uit elkaar, er zitten paarse, blauwe, groene, roze, bronzen en gouden kleuren in! Je kan heel veel kanten op met dit palette, alle kleuren zijn mooi bij elkaar te combineren.
De keuren hebben een soort vakjes opdruk, maar na 1 keer gebruiken is er al een groot deel van weg.

De kleuren hebben helaas geen namen. Dit zijn de swatches van de bovenste rij. De kleuren zijn echt super, super goed gepigmenteerd! De zwarte kleur helaas wat minder, maar dat is vaker met matte kleuren. Alle kleuren hebben een mooie, metallic glans.

En hier de swatches van de onderste rij. Ooohh, zooo moooooi! Allemaal hele unieke kleuren, vind ik. Ja, verder heb ik er niet zo veel over te zeggen, haha!

De oogschaduws zijn wel een beetje korrelig, en ik merk dat ik heel veel fall-out krijg als ik er meer werk. Maar dat is weg te werken!

Overall ben ik heel erg blij met dit palette! Vooral in de winter zal ik hem vaak gebruiken, door de wat donkere kleuren.

Het palette is te koop op verschillende plekken met verschillende prijzen. Bij de webshop Enchantra (klik hier voor het precieze product) kost hij €7,25. Daar heb ik hem dan ook gekocht.

xx,
Eva

1 opmerking: