Pagina's

donderdag 14 februari 2013

Bijna vakantie!

Hallo iedereen,
Vandaag had ik weer eens zin om te bloggen. Dus dacht ik: laat ik mijn gedachten maar eens uitschrijven. Dus dat ga ik doen!

Het is bijna vakantie! Nog één schooldagje en dan is het zover. Helaas is mijn vakantie nogal vol gepland en moet ik daarnaast ook nog eens enorm veel dingen doen voor school. Ik loop zo erg achter, met alles. Ik heb dan wel geen SE-week zoals alle eindexamenklassen, maar de week na de vakantie is een enorme deadline-week. Maar het vervelendste is: ik weet niet meer wat ik allemaal moet doen. Dus zit ik hier, op mijn donderdagavond, helemaal niks te doen. En waarom? Omdat ik niet weet wat nou echt dringend is. Ik ben een enorme deadline-werker, dus ik kan keihard werken als het ook echt meteen af moet. Maar in vooruitwerken ben ik helemaal niet goed. Zo vervelend!

Sowieso heb ik op dit moment 0% motivatie. Dat heeft er ook mee te maken dat ik morgen geen deadlines heb. Er is niks wat dringend is, dus dan doe ik niks. Dan zit ik maar een beetje te internetten, series of TV te kijken, te bloggen (haha), etc. En dan denk ik: "Misschien moet ik wat doen." Maar die gedachte gaat al snel over naar: "Neh.", en dan doe ik alsnog niks.

Jep, soms wordt ik gefrustreerd van mezelf.

En dan gaat het weer sneeuwen! Normaal houd ik van sneeuw, echt heel erg, maar het is wel genoeg geweest. Het vervelendste vind ik dat het steeds weggaat en dan weer terugkomt. Make up your mind!
Maar goed, we kunnen er niet echt iets aan doen.

Nou, dat waren mijn hersenspinsels. Ik hoop deze vakantie, tussen alle drukte door, veel te bloggen. Ik ben ook bezig met het opruimen van mijn kamer zodat ik een roomtour kan filmen! Tenminste, als jullie dat willen... haha!

xx,
Eva

PS: Oh, en sorry voor de foto-loze post. Ik had geen foto's ofzo die erbij konden, haha.

2 opmerkingen:

  1. Haha, soms heb ik ook geen foto's om erbij te doen. Lekker dat je nu vakantie hebt, ik heb mijn vakantie al gehad en mag maandag weer naar school!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is hell, want ja, ook wij (de eindexamenkandidaten) hebben geen motivatie meer. Dat is de reden waarom ik nu -om 4 uur- nog steeds wide awake aan de keukentafel zit met mijn geschiedenisboek open. Nee, ik kom niet meer verder en heb tot nu toe nog niet meer gedaan dan het boek open slaan. Wees blij dat jullie een beetje kunnen genieten van de vakantie!
    All I have to say; can't wait for this year to be over and I'm so so jealous of you!

    BeantwoordenVerwijderen