Pagina's

zondag 24 februari 2013

Studie Ontwijkend Gedrag

En toen was het zondagmiddag, kwart voor vijf. De vakantie is al weer bijna voorbij. En dan komt het realisatie moment: "Fuuuuuu, ik moet nog vet veel doen!" Ja dan is het al bijna te laat.


Ik wil me allereerst even verontschuldigen voor het feit dat ik helemaal niks heb gepost. Dus: sorry!! Ik was echt van plan iets te doen, maar er kwam van alles tussen. "Wat heb je dan in vredesnaam gedaan?", hoor ik je denken. Ik ben vrijwel de hele vakantie (zondag, woensdag, donderdag, vrijdag, vandaag) bezig geweest met een project waar ik eigenlijk niet veel over wil zeggen (het is een verassing voor iemand en straks leest diegene mijn blog... dat moeten we niet hebben!). Het vervelendste aan dat het vooral in de tweede helft van de vakantie was, was dat ik er de eerste helft naar uit keek en ik me druk maakte of het allemaal wel goed kwam. En dacht: "Eerst even vakantie vieren."

Naast zo'n project had ik niet zo veel zin om nog even aan m'n huiswerk te gaan. Ja, ik heb wel iets gedaan, maar lang niet zoveel als dat ik had moeten doen. Ik had dit ook al verteld in mijn vorige post, maar ik had enorm veel te doen. Het ergste is nog: nu kom ik toch dichterbij de deadlines, maar doe ik alsnog niks. Zo enorm vervelend! Motivatie, waarom verlaat je me? :(

En nu ben ik dus weer aan het SOG-en. Ik moet enorm hard aan geschiedenis, maar het wil niet. En daar wordt ik dan zo boos om. Ik wil gewoon even mijn concentratie vinden en het doen! Want hier krijg ik alleen maar stress van. Argh.


Deze afbeelding heb ik verwijderd omdat ik de rechten niet in mijn bezit heb.

Trouwens, ik wilde ook even uitleggen waarom ik niet dagelijks post. Geen idee of mensen met die vraag zitten, maar ik zeg het toch. Ten eerste wil ik graag 'kwaliteit' posten. Niet dat dit een kwalitatief goede post is, maar toch. Ik wil niet elke dag iets randoms posten, alleen maar zodat ik dan elke dag een post online heb. Dan komen we ook meteen bij het tweede punt: ik wil mezelf niet dwingen. Als ik mezelf ga dwingen om elke dag iets te posten komt er niks interessants uit en ga ik het bloggen alleen nog maar stom vinden. En ik blog juist omdat ik het leuk vind! Dus wat heeft het dan voor zin om dingen te gaan doen tegen mijn zin?

Maar goed. Laat ik dan toch nog maar een poging wagen aan geschiedenis.

xx,
Eva

1 opmerking:

  1. Mmm SOG... Een zeer veel voorkomend probleem bij de jeugd van tegenwoordig. Ik moet ook Nederlands maken maar ik ben nu jouw blogpost aan het lezen... Laten we allebei iets gaan doen!

    BeantwoordenVerwijderen