Pagina's

dinsdag 14 januari 2014

Mijn favoriete lipsticks


Hoi iedereen,
Ooit, lang geleden, had ik een artikel geplaatst met random favorites. Toen ik nadacht over wat ik eigenlijk in een volgende editie kon doen, bedacht ik me dat ik ook wel wat artikels kon maken met mijn favoriete beautydingen. De eerste categorie die ik ga behandelen is: lipsticks! Ik draag niet super vaak lipsticks, maar ik heb toch wel mijn favorieten. Vandaag laat ik jullie zijn welke het zijn, met swatches (zowel op mijn arm als op mijn lippen).

Ik heb uiteindelijk 8 lipsticks uitgekozen, van nude tot knalroze, en van lief lichtroze tot klassiek rood. Sorry als de foto's wat slecht zijn, ik heb ze dit keer op mijn bed gemaakt. In mijn kamer is er nergens echt goed licht, dus moest ik dit keer improviseren. Ik ben er niet heel erg blij mee, maar ik ga nog verder puzzelen. Ooit vind ik de beste plek!

Dit zijn alle acht lipsticks bij elkaar (natuurlijk op kleur georganiseerd)! Ik heb ze in drie categorieën opgedeeld: nude, roze en rood/donker. De namen zal ik bij de categorieën zelf opnoemen, anders loop ik mezelf alleen maar te herhalen. Oh, en de lipswatches staan onderaan!

Van links naar rechts: Catrice Ultimate Colour 190 The Nuder The Better - Essence Stay Matt lipcream 01 Velvet Rose - Catrice Ultimate Colour 130 Frozen Rose.

Allereerst: de nudes! Eerst de Catrice Ultimate Colour in 190 The Nuder The Better. Deze lipstick heb ik nu al best een tijdje en is echt mijn go-to lipstick als ik een nude kleurtje wilt. Hij valt niet op maar maakt de look wel echt compleet. Hij past ook heel goed bij mijn huidskleur. Een nadeel met de Catrice Ultimate Colour lipsticks is wel dat hij snel wegvaagt. Toch vind ik ze super fijn, aangezien ze redelijk goedkoop zijn en super fijn aanvoelen.

Dan de Essence Stay Matt lipcream in 01 Velvet Rose (oké, het is eigenlijk geen lipstick, maar toch!). Hier heb ik ook een (korte) review van geschreven (in een shoplog), dus ik ga er niet te veel over zeggen. Klik hier voor de blogpost.

Als laatste in deze categorie de Catrice Ultimate Colour in 130 Frozen Rose. Deze lipstick is in beautyland een tijdje heel populair geweest doordat hij een goede dupe is van de MAC Viva Glam GaGa 1 lipstick. Het is een enorme barbie-roze kleur maar eigenlijk vind ik hem daarom ook zo leuk!
Van links naar rechts: Catrice Ultimate Colour 210 Pinkadilly Circus - Etos Colour Care 011

Dan de roze kleuren! Roze kleur gebruik ik eigenlijk alleen in de zomer, nu vind ik ze te fel/vrolijk. Dit zijn twee lipsticks die op zich op elkaar lijken, maar toch ook wel verschillen.

Allereerst nog een Catrice Ultimate Colour lipstick en dit keer in 210 Pinkadilly Circus. Dit is een relatief warme kleur, maar nog steeds lekker fel. Deze is dus wat warmer en zachter dan de andere, en soms vind ik deze mooier en soms de andere, haha.

Dan de Etos Colour Care lipstick in de kleur 011 (hoe origineel). Deze kleur is wat meer metallic, wat ik eigenlijk wel wat minder mooi vind. Meestal doe ik hem dan ook over een lippotlood heen, maar dat bedenk ik me nu pas. Maar, deze is koeler en dat past bij sommige dingen juist beter. Ik wissel deze twee dus af.


Van links naar rechts: Maybelline SuperStay 24H Color 542 Cherry Pie - Catrice Matt Lip Colour C03 Bloody Red - Rimmel Lasting Finish 120 Cutting Edge

Als laatste categorie de rode/donkere kleuren. Vooral in de winter vind ik deze kleur echt geweldig.

Als eerste dus de Maybelline SuperStay 24H Color in de kleur 542 Cherry Pie. Dit is zo'n lipgloss/lipstick met een kleur die 'vast' wordt en waarover je dan een transparante balsem heen moet doen (die zit aan de andere kant). Deze kleur blijft dus heel lang zitten, iets wat ik echt een groot pluspunt vind. Hij bladert soms wel heel raar af, dus dat is een nadeel. De kleur is een wat donkerdere rood met een blauwe ondertoon. Echt een BAMF-kleur, haha.

Mijn tweede favoriete rode lipstick is de Catrice Matt Lip Colour in de kleur C03 Bloody Red. Hij komt uit een limited edition lijn genaamd Revoltaire, uit mei 2012. Ik heb deze lipstick dus al meer dan 1,5 jaar. Waar de vorige rode kleur (met de balsem) juist heel glanzend is, is deze kleur mat. Deze gebruik ik ook vaker omdat hij makkelijker aanbrengt een soms wat minder opvallend is. Jammer dat hij niet meer te koop is! Oh, en ooit had hij een mooi barok-printje…

De allerlaatste lipstick is de Rimmel Lasting Finish in 120 Cutting Edge. Dit is mijn nieuwste lipstick en eigenlijk mag ik hem niet in deze post doen, aangezien ik hem nog nooit 'in het echt' heb gedragen. Ik heb hem wel eens opgedaan, maar ik heb nog niet de kans gezien om hem te dragen. Toch vind ik de kleur echt supervet en wilde ik hem er echt in doen!

En dan de lipswatches! Sorry voor de lelijke swatch bij de Maybelline lipcolour, hij werkte echt totaaaaal niet mee. Normaal zit het mooier, hoor! En sorry voor de wazige foto van de Essence lipcream, gelukkig heb ik ook een lipswatch in de review ervan.

Dat waren mijn favoriete lipsticks! Lipsticks zijn mijn favoriete lipproducten, ik houd bijvoorbeeld echt totaal niet van lipglosses, gewoon te plakkerig en muh. Niet fijn, haha. Yay, lipsticks!

Wat is jullie favoriete lipstick?

xxx,
Eva

1 opmerking:

  1. Evaaaaa, blijft Maybelline SuperStay 24H ook echt zitten? #needingredlipstick
    Liefde <3

    BeantwoordenVerwijderen