Pagina's

maandag 11 april 2011

Day 5; Wat je vandaag hebt gegeten - 30 days challenge


Deze afbeelding heb ik verwijderd omdat ik de rechten niet in mijn bezit heb.

Deze post is nu pas online, omdat ik door de hele dag door moest opschrijven wat ik heb gegeten. Daarom komt hij pas laat online :). Ik vind dit eigenlijk een vrij nutteloze post, maar who cares XD. Klik op "meer lezen" als je het interessant vind wat ik op een maandag allemaal eet.


Mijn ontbijt (tussen 8 uur en half 9)
Mijn ontbijt bestond uit een wit geroosterde boterham met honing, een glas Optimel (mango) en een rijstwafel. Niet veel, maar genoeg voor mij.

Eerste pauze @ school (10:30 - 10:45)
In de eerste pauze at ik twee pakjes Time Out granenbiscuits in de smaak Melkchocolade. En wat drinken, dit keer sportdrank omdat ik zo'n flesje wilde met zo'n dop wat ze bij sportdrank hebben, maar daarvoor moest ik wel een flesje sportdrank kopen >.<. Daarom heb ik die dus maar.

Tweede pauze @ school/Lunch (12:15 - 12:40)
Ik had vier boterhammen meegenomen, twee met kipfilet en pesto en twee met boterhamworst. Het waren trouwens (heel interessant) bruine boterhammen (lichtbruin). Verder was mijn sportdrank op dus had ik mijn flesje gevuld met water.

Derde pauze @ school (14:10 - 14:30)
Ik dronk wat water en at een pakje Time Out granenbiscuits, dit keer in de smaak Hazelnoot.

Na school tot het avondeten
Toen ik thuis kwam had ik het heel warm dus nam ik een waterijsje. Later nam ik nog een paar rijstwafels, dat is wat ik verder heb gegeten.

Avondeten
We aten Kip Teriyaki! Dat is dus kip in teriyaki saus, en als groente hadden we courgette en gegrilde paprika. Daarbij rijst. Ik dronk water erbij.
Als toetje had ik een nep Cornetto! :D

Na het avondeten
RIJSTWAFELS! :D En een glas Optimel (mango).

DAT WAS HET! Heel saaaaaai, vind ik zelf ook, haha. Hopelijk wordt het leuker :)

xx,
Eva

4 opmerkingen: