Pagina's

maandag 29 april 2013

Mijn etui.Hallo iedereen,

Nu zullen jullie vast denken "Whut? Haar etui? Wat is daar nou weer boeiends aan?". Nou, misschien is het ook helemaal niet boeiend, maar toch vind ik het grappig om hem te laten zien. Ik kocht deze etui twee jaar geleden volgens mij, en hiervoor had ik ook dezelfde. Ik kocht hem (alweer) omdat ik dacht dat het leuk zou zijn als mijn vriendinnen er iets op zouden kunnen schrijven. Op dit moment staat mijn etui echt bomvol met tekeningen en zinnen en weet ik veel wat. En het leek mij leuk om het te laten zien. Dus als je wilt weten wat voor een onzin er op mijn etui staat, lees dan verder!


De foto's zijn allemaal 's avonds genomen, omdat ik op een random moment bedacht dat ik deze blogpost ging maken. Ik heb ze dus maar genomen met wat felle, witte lampjes erbij, hopelijk zijn ze goed genoeg.

Bereid je voor op een lange blogpost met veel foto's en ook wel redelijk wat tekst!

Laten we maar bij de voorkant beginnen. Jullie zullen vast de vele hartjes opmerken. Ik zal maar met de deur in huis vallen: dat waren eerst geen hartjes. Eén van mijn vriendinnen (ja, ik bedoel jou, Sanne) vindt het nogal leuk om mannelijke geslachtsorganen op mijn etui te tekenen. En de beste manier om die weg te werken is om er hartjes van te maken. Dus. Daarom zitten er zo veel hartjes op mijn etui.

Maar goed. Op dit voorvakje zie je vooral random tekstjes, die ik er zelf op heb gezet. Ik had het leuke idee om er allemaal fan-dingen op te zetten. Je ziet daarom dus "glee" en "darren f*cking criss" en "2NE1" en "Pretty Little Liars", en ook "friends" want ik ben fan van mijn vriendinnen.


Rechts zie je een soort olifant/mensen/beest/dingetje, geen idee door wie. Links van dat ding zie je een weggevaagde panda waar eerst "Ik schrijf. Op. Jouw. Etui. muhahaha" bij stond, getekend en geschreven door Démi. En nog wat random doodles. En dan heeft Sanne volgens mij mijn rits roze gemaakt en er allemaal hartjes (dit keer wel echt hartjes) op getekend.


Als je het voorvakje 'losmaakt' zie je nog een flapje. Hier heeft Emma-Lee zich vooral op losgelaten (om eerlijk te zijn is denk ik 80% op mij etui door haar getekend...). Meestal als zij zich verveeld en naast mij zit, pakt ze random mijn etui en gaat erop tekenen. Hier zie je dus een pizza, een ijsje en een ginger hotdog. Het is een ginger hotdog omdat het broodje oranje is. Logisch, toch? Oh, en een erwt. Dan heeft Emma er nog "PLEK" opgeschreven toen ik zei dat er volgens mij nergens meer plek was om te tekenen. Toen heeft iemand anders (geen idee wie) er nog "VLEK" en "GEK" bij geschreven en zie je nog twee hartjes door Sanne...


Als je de onderkant van het voorvakje bekijkt zie je dit. Dit is allemaal gemaakt door Emma-Lee, wat een enorme verrassing. HP (voor Harry Potter natuurlijk), een hartje met vleugels, een halo en een duivelsstaart, een hilarische woordgrap (Bij Eva gaan we het beleva! Ja en bij Emma hebben we geen remma) en nog wat andere random dingetjes. Jullie kunnen het zelf ook wel lezen, haha.

In het andere zakje is ook nog wat getekend, ook door Emma-Lee. Een "Crazy Animal Army" en een boom. Want dat is leuk.

Het volgende wat komt heeft even een toelichting nodig. Zoals ik al zei vind Sanne het heel leuk om bepaalde dingen op mijn etui te tekenen. Die andere zijn allemaal nog wel weg te werken met hartjes, maar deze... deze niet. Gelukkig zit hij enorm verstopt. En omdat ik eigenlijk niet van dit soort dingen op mijn blog wil hebben, laat ik alleen maar een heel klein stukje zien...
Eh.. ja. Oh, en er staat ook nog "Beste Mensen". Geen idee waarom precies, maar het was wel het stuk wat we bij theater deden afgelopen herfst.

De achterkant! En ook hier is veel getekend door Emma. "Hoi", "HPATCOL", "It's An Eva Way Of Life" (yayy bloggg) met alle tekeningetjes eromheen, en ja. "The Love Flower" en de hartjes die erbij horen zijn gemaakt door Vien, en voor de rest heb ik geen idee. Random doodles! Oh, en een hartje. Ja....

Op zijkant nummer 1 staat een magic cupcake. En je ziet hier het einde van mij rits, waar daarboven ook nog een enorm hartje staat (wel een echt hartje zeg maar...).

En op zijkant nummer 2 staat een hele random tekst door Annika (denk ik? of is het door Vien...?) "Today is a day, if you're reading this you are --> bored!" Ja... volgens mij verveelde ze zich.

En last but not least, de onderkant. Deze is al heel erg vervaagd, en terwijl ik dit schrijf zelfs nog meer. Ik heb geen idee meer wat er om dat wereldbolletje staat. Dan nog een mislukte bliksemschicht en een HP door mij, en dan nog een "WAAAH" met een mannetje alsof het uit "De Schreeuw" is van Van Gogh, en eh, "Hair". Ja ik weet ook niet waarom.

Nou, dat was mijn etui! Er staan nogal veel random dingen op, maar het is wel grappig om te zien, denk ik.

Wat voor een etui hebben jullie? Is die ook zo onder geklad?

xxx,
Eva

1 opmerking:

  1. Haha wat leuk al die tekeningetjes! Mijn etui zit ook onder de krabbels.

    BeantwoordenVerwijderen