Pagina's

zondag 28 april 2013

VLOG! P!nk concert!

Hallo iedereen,
HET IS VAKANTIE! Eindelijk! Twee weken lekker niks doen. Nou ja, ik moet nog steeds wel wat doen voor school in de vakantie, maar goed. Zo veel mogelijk relaxen.
Mijn SE's gingen voor mijn gevoel wel redelijk goed (behalve maatschappijleer en economie), maar ik heb nog geen cijfers binnen. Helaas! Edit: ik heb zojuist het cijfer van maatschappijleer binnen... 4,8. Ik zei toch dat het slecht ging! Dat wordt een herkansing.

Maar voor dat de SE-week begon stond er iets veel leukers op de planning, namelijk: het concert van P!nk! En jongens, wat was het geweldig. P!nk is geweldig live, de show was fantastisch en ik heb me helemaal kapot gedanst, ondanks dat we eigenlijk zitplaatsen hadden. Hopelijk vonden de mensen achter ons ons niet te irritant...

Ik had een vlog beloofd, en hier is hij dan! Hij is wel erg lang, maar ik had ook best veel gefilmd. Oh, en sorry als ik je misselijk maak, om alles goed te filmen moest ik erg ver inzoomen, en dan moet ik mijn hand echt dooooodstil houden om het goed in beeld te krijgen.

Veel plezier met kijken!


xxx,
Eva

2 opmerkingen:

 1. OMG zo vet! P!nk is ook simpelweg echt een goede artiest.
  Echt super dat jullie haar in het echt hebben gezien! :D
  Ik ga dit filmpje nog miljoen keer kijken, haha. ^^

  Ps; ♥.♥ Nate Ruess #zwijmeltweg haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo vet dat je dit allemaal hebt gefilmd! Ik word weer helemaal blij als ik dit zie, hahaha. Ik kan echt niet wachten tot de DVD uitkomt van deze tour c:. En wat Vien zegt, ik ga dit echt nog een miljoen keer kijken XD!

  x

  BeantwoordenVerwijderen